Українська студія GSC Game World, яка займається розробкою серії ігор S. T. A. L. K. E. R. показала нові кадри з майбутнього шутера S. T. A. L. K. E. R. 2. Відзначимо, що розробники не так часто балують фанатів новою інформацією, фото, або відео про гру, так що кожен такий випадок вартий окремої уваги.

Читайте Знай в Google News!

У Twitter S. T. A. L. K. E. R. OFFICIAL додали кілька нових скріншотів з гри. На них можна побачити автотранспортне підприємство на кордоні в різні періоди: в 1985 році і після аварії на Чорнобильській АЕС. Схоже, сюжет гри буде захоплювати не тільки постапокаліптичний сеттінг в Чорнобильській зоні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ДО РЕЧІ, АТП можна було побачити в першій частині S. T. A. L. K. E. R. з підзаголовком Тінь Чорнобиля. При цьому геймери вже припускають, що в S. T. A. L. K. E. R. 2 будуть спогади з минулого або і подорожі в часі.

Відомо, що гра з'явиться у продажу в 2021-2022 роках, а ось про конкретну дату говорить явно рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.