Після відвідування нової гігафабрики Tesla поблизу Берліна, Німеччина, Ілон Маск, як повідомляється, зустрівся з босом VW Group Гербертом Диссом в невеликому аеропорту в Брансвіку, де Маск, за словами людей, знайомих з цим питанням, провів тест-драйв VW ID.3.

Читайте Знай в Google News!

Генеральний директор Tesla також оглянув майбутній кросовер ID.4, який VW планує випустити пізніше цього року, повідомили ті ж джерела, які попросили не називати їх імені, оскільки це не було публічною зустріччю, повідомляє Autonews Europe.

Тим не менш, представник VW Group підтвердив, що Дісс дійсно зустрічався з Маском, але відмовився повідомити будь-які подробиці про те, що було сказано або що сталося. Звичайно, знаючи Маска, цілком можливо, що він не буде занадто довго тримати свої думки про ID.3 в секреті.

Volkswagen
Volkswagen

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки
Показати ще

Під час свого перебування в Німеччині Маск також відвідав фармацевтичну компанію Curevac, перш ніж відправитися в Берлін, щоб зустрітися з політиками і оглянути Gigafactory, який будується за межами німецької столиці в Грюнхайді.

Цей новий завод стане першим заводом Tesla в Європі і зможе виробляти до 500 000 автомобілів на рік.

Тим часом Дісс не ухилявся від похвали за досягнення Маска в минулому, як публічно, так і під час приватних заходів. Минулого тижня Дісс сказав, що новий завод Tesla принесе в Німеччину "задають тенденції Автомобільні технології майбутнього".

"Tesla пожвавить конкуренцію в Німеччині і значно прискорить перетворення нашої усталеної галузі", - додав Бос VW.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.