Не так давно електромобілі вважалися не чим іншим, як нудними міськими малолітражками, які ні на що не придатні, крім як доставляти вас в магазини і назад. Що ж, за останні кілька років багато що змінилося.

Читайте Знай в Google News!

З усіх представлених на ринку електромобілів, Tesla Model 3 Performance і Porsche Taycan є двома найбільш захоплюючими. Обидва пропонують відмінні характеристики, а також повсякденну керованість, яку клієнти вимагають від автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння.

Цей конкретний кліп показує, як Model 3 Performance і Taycan йдуть нога в ногу на Нюрбургрингу. Хоча ми знаємо, що Porsche-найшвидша машина в цій парі, Tesla не відстає і дуже добре показує себе на складній німецькій трасі.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

YouTuber, що стоїть за цим роликом, каже, що Tesla стартувала з 95-відсотковою батареєю, а після двох кіл по трасі її рівень заряду впав до 53 відсотків. Це значне зниження витрат, але правда в тому, що їзда по Нюрбургрингу - це не те, що більшість покупців будуть робити зі своїми Tesla.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.иа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.иа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.