Microsoft представила свою консоль Xbox Series S 8 вересня після того, як відразу з'явилася серія витоків. Тепер компанія підтверджує, що нова консоль за 299 доларів надійде в продаж 10 листопада. Це та сама дата, коли, за чутками, вийде Xbox Series X. Трейлер також просочився сьогодні, підтвердивши підтримку до 120 кадрів в секунду при роздільній здатності 1440p, трасування променів і SSD на 512 ГБ.

Читайте Знай в Google News!

Microsoft ще не підтвердила повні специфікації Xbox Series S, але дешевша (і менша за розміром) консоль призначена для ігор з роздільною здатністю 1440p і продуктивністю близько 4 терафлопс. Ми розуміємо, що Xbox Series S буде використовувати той же процесор, що і Xbox Series X, що зробить його напрочуд дешевою точкою входу в ігри наступного покоління в кінці цього року.

Нам потрібно буде дізнатися набагато більше про графічну продуктивність Xbox Series S, але єдиний очевидний і очевидний апаратний недолік-це 512 ГБ пам'яті. Для деяких це може бути проблемою, тим більше, що сучасні ігри регулярно перевищують позначку в 100 ГБ. Microsoft, ймовірно, буде протистояти цьому меншими ресурсами при завантаженні гри, і цілком ймовірно, що Xbox Series S буде включати той же порт знімного сховища, що і більш потужна Xbox Series X. Microsoft не використовує дисковод в Xbox Series S, тому розширення сховища буде необхідністю.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.