Volkswagen ID 4 дебютує у всьому світі наприкінці вересня, але до цього німецький автомобілебудівник представить інтер'єр нового електричного позашляховика. Не дивно, що він має мізерний мінімалістичний вигляд, натхненний Tesla та іншими електромобілями на ринку.

Читайте Знай в Google News!

VW не надав жодної інформації про сенсорні екрани або інформаційно-розважальну систему автомобіля. Але з рендерів видно, що у ID 4 буде два екрани: трапецієподібний за рульовою колонкою і горизонтальний в центральній консолі. На головному екрані будуть представлені Додатки для налаштувань автомобіля, радіо, інформації про акумулятор, навігації та інших функцій.

VW не прагне до "максимального мінімалізму", як колись назвав Tesla Model 3 Нілай Патель з The Verge, прибравши всі фізичні кнопки і передавши всі функції автомобіля через центральний екран. Під панеллю приладів знаходиться ряд кнопок, в тому числі для клімат-контролю і екстреного гальмування. А зліва від керма є панель кнопок.

Volkswagen ID 4, the verge

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Схема освітлення здається великим аргументом на користь продажу. VW називає це " системою ID.Light", яка складається з світлової смуги під лобовим склом, яка змінює колір відповідно до навігаційних підказками, вхідними викликами, замкненими дверима або іншими функціями.

Продажі авто плануються не раніше 2022 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.