Через кілька тижнів (а може бути, днів) Google повинен представити Pixel 5. Цього року, як і очікувалося, компанія відійде від традиції випуску двох топових пристроїв і обмежиться випуском тільки однієї моделі, яка , тим більше, не отримає флагманський чіп від Qualcomm. Все-таки Snapdragon 865/865 + досить дорогі, і на обладнанні було вирішено трохи заощадити.

Читайте Знай в Google News!

Рендери Google Pixel 5 вже миготіли в мережі, і сьогодні ми пропонуємо вам поглянути на "живі" фотографії. Знімки підтверджують, що смартфон отримає квадратний блок основної камери з двома сенсорами і дисплей в тонкій рамці з вбудованим в нього фронтальним модулем. Візуально досить привабливо виглядають симетричні рамки навколо екрану і відсутність рамки знизу.

Google Pixel 5, gizchina

Примітно, що в системному меню назва новинки вказано як Pixel 5s і працює вона на програмній платформі Android R. швидше за все, це інженерний зразок і софт тут ще сирий. Нагадаємо, що за попередньою інформацією Pixel 5 запропонує чіп Snapdragon 765g, до 8 ГБ ОЗУ, OLED-матрицю з частотою оновлення 90 Гц і акумулятор ємністю 3800 або 4000 мАг. З чуток, ціна на смартфон буде в межах 599-699 доларів.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.