Sensor Tower тільки що випустила новий звіт про найбільш завантажуваних додатках з усього світу в серпні 2020 року. У списку представлені програми з App Store і Google Play.

Читайте Знай в Google News!

Якщо подивитися на список, то TikTok як і раніше залишається найпопулярнішим додатком в світі. Додаток для обміну короткими відео показав найбільшу кількість завантажень як в App Store, так і в Google Play, що також зробило його найбільш завантажуваним додатком в цілому. Всього за місяць було зареєстровано 63,3 мільйона установок, при цьому найбільша кількість завантажень була в Індонезії, за якою слідує Бразилія.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Примітно, що список призначений для додатків, не пов'язаних з іграми, тому назви відеоігор не ранжуються. Більш того, незважаючи на те, що початковий період буму закінчився, Zoom як і раніше популярний в Apple App Store з більш ніж 52,2 мільйонами завантажень, що приходять на 2-е місце. На Android додаток опустився на 5 позицію. Facebook, Instagram та інші відомі імена також можна знайти у списку. Хоча ці платформи соціальних мереж можна знайти в різних позиціях на різних платформах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.