Xiaomi нещодавно розпочала збір коштів для нового продукту MIJIA раніше цього місяця. Це була футболка MIJIA Sports ECG, яка була виставлена на краудфандінг за ціною 249 юанів (приблизно 36 доларів США). Тепер продукт успішно підтримали 12000 чоловік, і він був офіційно запущений Xiaomi сьогодні (8 вересня 2020 року) за 299 юанів (приблизно 44 долари США).

Читайте Знай в Google News!

Згідно з офіційними даними, футболка MIJIA Sports ECG схожа на звичайні спортивні футболки. Вона виготовлена з використанням повністю інтегрованого процесу плетіння, який забезпечує щільну посадку навколо м'язів для додаткової підтримки. Еластична і Легка футболка допомагає рухатися під час вправ. Однак найбільш помітним аспектом цієї футболки є виступ ЕКГ в центрі.

MIJIA Sports ECG T-shirt, gizchina

У центрі футболки розташований модуль ЕКГ. Він фіксує мікросигнал, що генерується серцебиттям користувачів. Ці сигнали безпосередньо вловлюються сенсорним волокном COTECH. У порівнянні з традиційними оптичними датчиками дані, надані цим датчиком, будуть більш точними. Крім того, футболка MIJIA Sports робить запис ЕКГ в реальному часі за 60 секунд з частотою дискретизації 250 разів на секунду.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Це дозволяє користувачам точно відображати дані в реальному часі. Іншими словами, вимірюйте їх частоту серцевих скорочень і багато іншого в залежності від активності, яку вони виконували, або їх фізичного стану.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.