General Motors працює над низкою електромобілів, включаючи Cadillac Lyriq і GMC Hummer EV.

Хоча ми вже знаємо щось про них, компанія повідомила, що майбутні моделі матимуть майже бездротову систему управління батареями (wBMS).

Читайте Знай в Google News!

Хоча це звучить не надто захоплююче, GM заявила, що система повинна прискорити розробку електромобілів, оскільки це означає, що інженерам не доведеться "розробляти певні системи зв'язку або перепроектувати складні схеми електропроводки для кожного нового автомобіля". WBMS також може отримувати оновлення по бездротовій мережі, а це означає, що з часом можуть бути додані нові функції.

Хоча система не є повністю бездротовою, вона скорочує кількість проводів в батареях до 90 відсотків. Це допомагає знизити вагу, а також звільняє місце, яке можна використовувати для збільшення ємності акумулятора.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Крім цих переваг, wBMS допоможе "збалансувати хімічний склад окремих груп акумуляторних елементів для досягнення оптимальної продуктивності". Він також може виконувати перевірки стану батареї в реальному часі і "при необхідності перефокусувати мережу модулів і датчиків", щоб допомогти зберегти працездатність батареї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.