Lucid Motors представила свій перший автомобіль, електричний седан Lucid Air, на віртуальному заході в штаб-квартирі компанії в Кремнієвій долині. Седан отримає запас ходу до 517 миль, зможе подолати чверть милі менш ніж за 10 секунд, вміщує більше 1000 кінських сил і матиме базову ціну "менше 80 000 доларів".

Читайте Знай в Google News!

Lucid Air знаходиться в розробці більше десяти років. Заснована під назвою Atieva в 2007 році, компанія почала виробництво високопродуктивних акумуляторів для всіх гоночних команд Формули E. у 2016 році він змінив свою назву на Lucid Motors, пообіцявши створити седан середнього розміру, який буде відчуватися як масивний і місткий флагманський автомобіль. Автомобіль повинен був бути представлений на автосалоні в Нью-Йорку на початку цього року, але його затримала пандемія коронавірусу.

THE LUCID AIR, gizchina

Здається, що кожен електромобіль, випущений в наші дні, неминуче порівнюється з Tesla. Але мало електромобілів дійсно мають ДНК Тесли, що проходить через їх кровотік. Lucid Air-один з таких засобів пересування.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Не можна сказати, що Lucid Air-це підробка Model S. Це далеко не так, оскільки Air, здається, перевершує Model S у багатьох критеріях. Це означає, Що Air був розроблений людьми, які стверджують, що добре знають шлях Tesla до глобального панування електромобілів.

Однак, на відміну від інших так званих "вбивць Тесли", Lucid Motors має багатих меценатів та глобального охоплення, щоб успішно кинути виклик масці. І тепер, коли відкрився перший серійний автомобіль і оголошено, що компанія офіційно працює над позашляховиком в якості продовження, план Роулінсона по крадіжці клієнтів у Tesla починає спрацьовувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.иа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.иа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.