Власник щойно доставленого 2021 року GMC Yukon нещодавно виявив, що у їх нового позашляховика задні двері, які забарвлені в інший колір.

Власник Yukon підтвердив, що зовнішня частина його позашляховика пофарбована в білий колір Summit White, але з незрозумілих причин задні двері пофарбовані в відтінок White Frost Tintcoat, варіант вартістю 1095 доларів з металевою обробкою, відзначає GM Authority.

Читайте Знай в Google News!

General Motors будує новий Yukon на своєму Арлінгтонському заводі в Техасі, але якось позашляховик покинув завод, і ніхто не помітив невідповідних задніх дверей. Навіть дилерський центр не підняв цю проблему, принаймні, так може здатися. Навіть водій стверджує, що вони їздили три тижні, задаючись питанням, чи повинна задня двері бути іншого відтінку в порівнянні з іншою частиною автомобіля.

Незрозуміло, як саме цей GMC Yukon отримав задні двері, які не відповідають решті позашляховика.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Коментатори GM Authority пишуть, що всі частини тіла забарвлюються одночасно на заводі, а це означає, що малоймовірно, що одна частина була пофарбована в неправильний колір. Замість цього можливо, що деталь була пошкоджена під час транспортування або коли вона перебувала у володінні дилерського центру. Тоді можливо, що Маляр дилера використовував неправильний колірний код для ремонту або, можливо, замовив заміну задніх дверей в неправильному відтінку білого.

Якою б не була причина, це прикра помилка для виробника автомобілів, і її потрібно швидко виправити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.