Сполучені Штати наповнені всілякими автомобільними спільнотами, у кожного з яких є свої способи модифікації автомобілів. Культура плит з Х'юстона, штат Техас, є однією з найбільш "інтригуючих".

Читайте Знай в Google News!

Транспортні засоби з банди оснащені ободами з дроту, які виступають на 30 сантиметрів з коліс машини. Цей конкретний Porsche Panamera з такими колесами є одним з найгірших прикладів, з якими ми стикалися.

Quite shitty from Shitty_Car_Mods

Це відео нещодавно було опубліковано на Reddit, і на ньому показана Чорна Panamera з дротяними ободами, які є одними з найбезглуздіших, які ми коли-небудь бачили. Минулого місяця ми натрапили на Bentley Bentayga з подібними колесами, але його шипи стирчали тільки на 10 дюймів. Шипи, що стирчать з коліс Panamera, здаються майже вдвічі довшими.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На додаток до шипів, власник Porsche також прикріпив запасне колесо до задньої панелі розкішного спортивного седана.

Зазвичай автомобілі, що зустрічаються в культурі плиток Х'юстона, - це старі Кадилаки та лінкольни, але здається, що банда розвивається і починає залучати людей з набагато дорожчими автомобілями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.