Кажуть, великі речі приходять в маленьких упаковках. Але коли Microsoft випустить друге піврічне оновлення Windows 10 в наступному місяці, в основному це будуть дрібниці у великому пакеті.

Читайте Знай в Google News!

Це не означає, що користувачі не будуть задоволені оновленим стартовим вікном, встановленим браузером і різноманітними дрібницями, але це оновлення продовжує традицію Microsoft по впровадженню корисних, але невеликих оновлень функцій і налаштувань восени, зберігаючи при цьому більш помітні зміни до весни.

Ця версія Windows 10 є першою, в якій встановлено новий браузер Edge на основі Chromium.

Вертикальні вкладки браузера спрощують спостереження за великою кількістю відкритих сторінок. Розумна копія зберігає фрагменти разом з їх форматуванням, включаючи зображення, посилання та стилі тексту.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Edge також має вбудовану функцію запобігання відстеження та блокує небажані програми.

Оновлення Windows 10 забезпечує корисний імпульс функції Alt + Tab, яка традиційно використовувалася для перемикання між відкритими додатками. Тепер він може переміщатися по декількох з останніх використовуваних вкладок в браузері Edge.

Меню" Пуск " оновлюється. Функціональність в основному залишається колишньою, але користувачі помітять більш "чистий" вигляд, підкреслений новими, мінімалістичними значками для додатків, напівпрозорим фоном на плитках і опціями для світлих і темних тем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.