Команда популярного месенджера WhatsApp скоро запустить довгоочікувану багатьма користувачами функцію. Йдеться про підтримку одночасної роботи з декількох пристроїв з одним обліковим записом.

Читайте Знай в Google News!

За даними WABetaInfo, функція вже знаходиться на завершальній стадії розробки. І наступним кроком буде запуск відкритого бета-тестування командою WhatsApp. Джерело рекомендує всім, хто хоче спробувати ці функції, переконатися, що вони використовують бета-версії WhatsApp для Android і iOS.

WhatsApp
WhatsApp

На даний момент ми знаємо про цю функцію, і один обліковий запис WhatsApp зможе працювати на чотирьох пристроях одночасно.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі WhatsApp мріють про реальну підтримку декількох пристроїв з моменту запуску месенджера в 2009 році. Синхронізація між пристроями при одночасній роботі WhatsApp просто не передбачена. В даний час WhatsApp дозволяє підключати до облікового запису тільки один пристрій. Навіть настільна версія WhatsApp може працювати тільки разом із запущеним додатком на смартфоні, створюючи його дзеркало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.