Суддя в Неваді відхилив справу про наклеп, подану колишнім співробітником Tesla, який стверджував, що компанія розповсюдила неправдиві чутки про нього після того, як він визнав витік внутрішньої інформації компанії репортеру в 2018 році.

Читайте Знай в Google News!

Tesla стверджує в судових документах, що колишній співробітник Мартін Тріпп порушив закони про комерційну таємницю і комп'ютерні злочини, коли сказав репортеру Business Insider, що Tesla витрачала значну кількість сировини під час виробництва своєї Model 3.

Тесла назвав Тріппа джерелом інформації, що просочилася, що пізніше підтвердив Тріпп. Його звільнили, і Тесла подав позов, стверджуючи, що він "незаконно розкрив конфіденційну і комерційну таємницю компанії". Генеральний директор Tesla Ілон Маск написав співробітникам Tesla по електронній пошті, що один із співробітників намагався "саботувати" діяльність компанії.

Завод Tesla, DW
Завод Tesla, DW

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Маск, як повідомляється, надіслав електронний лист до репортера The Guardian, повідомляючи, що Тесла зв'язався з тіпстером, щоб сказати, що Тріпп може "повернутися і знімати людей" на Nevada Gigafactory. Місцевий шериф вирішив, що загроза не була реальною, але Tesla випустила прес-реліз, який був підхоплений кількома ЗМІ. Пізніше Тріпп подав зустрічний позов проти Tesla за наклеп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.