Той, хто намагався зробити попереднє замовлення на PlayStation 5, напевно знає: це було трохи неприємно.

Читайте Знай в Google News!

У середу Sony оголосила, що її майбутня ігрова консоль наступного покоління надійде в продаж 12 листопада. Це була прекрасна презентація, наповнена поглядами на нові ігри і підтвердженням цін на PS5 - 499 доларів за стандартну версію і 399 доларів за одну без дисковода.

Проте, дечого не вистачало. У деяких ключових ігор не було дат виходу, які були пізніше підтверджені після презентації. І що ще більш важливо, про попередні замовлення Взагалі не було мови. Тим не менш, деякі рітейлери майже відразу ж відкрили власні попередні замовлення. І звичайно ж, почався хаос.

Багато людей відмовилися від покупки консолі. Дешеве "цифрове видання", здавалося, зникло швидше, але в цілому день або близько того після презентації Sony був відзначений хаосом і плутаниною серед шанувальників PlayStation, які просто хотіли отримати консоль Sony за 400 доларів.

Sony зберігала мовчання, поки, нарешті, в суботу не висловилася у відвертому твіті, взявши на себе провину за попереднє замовлення.

"Давайте будемо чесними: попередні замовлення на PS5 могли б бути набагато більш гладкими. Ми щиро приносимо вибачення за це", - починається твіт. Інші обіцяють, що найближчим часом буде випущено більше консолей PS5 для попереднього замовлення, додавши ,що"роздрібні продавці поділяться більш детальною інформацією". Sony закінчує повідомлення обіцянкою, що доступність поставок продовжить поліпшуватися до кінця 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.