Деякі водії, здається, мало поважають мотоциклістів, і це може призвести до трагічних результатів.

На щастя, на цей раз це не так, але дії водія Ford F-150, швидше за все, змусять вашу кров закипіти.

Читайте Знай в Google News!

Як ви можете бачити на цьому відеозаписі зі шолома, група друзів вирушила кататися по шосе. Це здається відносно звичайним, якщо не враховувати швидкості до 88 миль / год (142 км / год), але ситуація швидко змінюється на гірше.

На шестисекундній позначці ви можете побачити, як F - 150 під'їжджає до двох байкерів і потім намагається їх обігнати. Коли вантажівка починає проїжджати повз першого мотоцикла, він повертається до центру смуги, і це змушує задню частину F-150 врізатися в мотоцикліста.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він щосили намагається втриматися на байку, але врешті-решт падає, і мотоцикл врізається в бетонний бар'єр. Мотоцикліст, який знімав поїздку, швидко зупиняється і кидається перевірити свого друга. На щастя, з ним все гаразд, і пара водіїв зупинилася, щоб допомогти.

Початковий завантажувач заявив, що" байкер молодець", але отримав лише кілька подряпин і опіків. На щастя, мотоцикліст був у захисній екіпіровці.

Що стосується F-150, то він не зупинився, і двоє байкерів погналися за ним. Один з них викликав поліцію, і, як повідомляється, водій був заарештований приблизно в п'яти милях від місця аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.