22 вересня Microsoft запустила попередні замовлення на консоль наступного покоління Xbox Series X. переплутати назви між старою консоллю і новою досить легко. Звичайно, це виливається в справжню проблему, коли бажаючих купити нову консоль мільйони.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляється, Xbox One X зросла на 747% у діаграмах продажів Amazon "Movers & Shakers".

Неважко уявити, як люди могли купити не ту консоль. Якщо ви виконуєте пошук "xbox series x" на Amazon, два перших результати пошуку будуть для Series X і One X, і зображення цих двох з них може бути важко відрізнити один від одного. Обидва мають великий чорний ящик з притуленим до нього контролером Xbox з правого боку, все на чорному тлі.

Для людей, які випадково купили Xbox One X, ми сподіваємось, що вони усвідомлюють свою помилку, зможуть повернути свою консоль на Amazon, щоб отримати повне відшкодування, і в кінцевому підсумку вони отримають шанс придбати консоль наступного покоління, яку вони дійсно шукали. На дворі 2020 рік, різні речі трапляються, і ви не винні, що Microsoft вибрала заплутану схему іменування для своїх консолей наступного покоління.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.