Компанія Google закриває платні розширення Chrome, пропоновані в інтернет-магазині Chrome. Це означає, що розробникам, які намагаються монетизувати свої Розширення, доведеться робити це з іншими системами обробки платежів.

Читайте Знай в Google News!

За даними Google, з Понеділка розробники більше не можуть створювати нові платні розширення, хоча це закріплює політику, яка діє з березня. І ця Політика послідувала за тимчасовим припиненням публікації платних розширень в січні після того, як Google помітив зростання числа шахрайських транзакцій, які "спрямовані на використання користувачів".

Google Chrome
Google Chrome

У найближчі місяці Google поступово відмовиться від інших функцій, а 1 лютого Google повідомить, що існуючі розширення більше не можуть стягувати плату з клієнтів, які використовують платіжну систему Chrome Web Store.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.