Steam додав велике оновлення до свого експериментального Центру новин: можливість переглядати ігрові новини зі списку публікацій, створеного системою кураторів Steam. Перший набір джерел включає "кращі сайти, які обслуговують гравців на семи мовах", - написала компанія в своєму блозі. І все це безкоштовно.

Читайте Знай в Google News!

Очевидно, що список публікацій і джерел можна налаштовувати, і поряд зі статтями і анотаціями гравці зможуть переглядати відео та інші матеріали прямо в хабі Steam. Ідея полягає в тому, що концентратор повинен бути повністю персоналізованим, щоб ви могли контролювати, які джерела Ви бачите (і, звичайно, мати можливість відкривати нові точки, які можуть вам сподобатися).

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) \\ Steam фото
Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) \\ Steam фото

Це цікавий крок з боку Steam: платформа вже є свого роду магазином всього для ігор, а надійний новинний центр, який приносить статті та огляди з усього Інтернету, здається хорошим способом зберегти все, що ви хочете, в одній екосистемі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.