Вікіпедія була невід'ємною частиною веб-культури протягом майже двадцяти років, дозволяючи користувачам переглядати мільйони текстових статей з краудсорсингових енциклопедій зі свого комп'ютера, планшета або телефону. Тепер загальний вигляд Вікіпедії на робочому столі вперше за десятиліття змінився, щоб зробити сайт більш доступним для нових користувачів.

Читайте Знай в Google News!

Ви можете переглянути всі запропоновані нові функції в цій публікації MediaWiki, і є кілька анімованих GIF-файлів, щоб показати вам, як вони можуть виглядати. Особисто мені дуже подобається, як виглядає новий зміст.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Складна бічна панель буде першою зміною, яка буде розгорнута; це дозволить користувачам згортати меню в лівій частині кожної сторінки, щоб мінімізувати відволікання і обмежити невідповідний контент і посилання в лівій частині екрана, щоб спростити фокусування. На сайті також буде Додана зручна кнопка для перемикання мови сторінки, яку ви читаєте.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вікіпедія також внесе поліпшення в інструмент пошуку на сайті, щоб спростити пошук інших сторінок, і змінить конфігурацію логотипу, щоб зменшити його на кожній сторінці Вікіпедії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.