У Google Maps скоро з'явиться інформація про поширення COVID - 19 в штатах, округах і деяких містах. Перемикання шару "COVID" в додатку покаже середню кількість підтверджених випадків за сім днів в кожній області на 100 000 чоловік. Області карти будуть позначені кольором в залежності від частоти випадків, а мітка показує, зростає або зменшується кількість випадків. Ця функція буде запущена на Android і iOS на цьому тижні.

Читайте Знай в Google News!

Шар розроблений, щоб допомогти людям "приймати більш обгрунтовані рішення про те, куди йти і що робити", - написав у своєму блозі Суджой Банерджі, менеджер проекту Google Maps. Експерти з охорони здоров'я та Центри контролю та профілактики захворювань (CDC) рекомендують людям відстежувати масштаби розповсюдження COVID-19 у їхньому районі, щоб визначити ризик певних дій. Швидкість передачі в місцевих громадах важлива для батьків, які слід враховувати при прийнятті рішення про те, чи слід їм відправляти своїх дітей до школи, і для сімей, які повинні контролювати заздалегідь будь-які плани на канікули.

Google Maps
Google Maps

Накладання COVID витягує дані з панелі керування Covid-19 Джонса Хопкінса, The New York Times та Вікіпедії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.