Згідно з недавнім звітом про 9to5Mac, деякі користувачі Apple Watch повідомляють про втрату даних GPS після оновлення до watchOS 7. У звітах стверджується, що при записі вправи годинник записують тільки початкову точку. Поки ця проблема не зачіпає багатьох користувачів, але скарги все ще з'являються. Тим не менш, навіть для тих, хто повідомляє про проблему, вона почалася після оновлення до watchOS 7.

Читайте Знай в Google News!

Деякі користувачі повідомляють, що при використанні Apple Watch без iPhone для запису вправ дані про маршрут GPS відсутні. Співробітник Apple запропонував користувачеві закрити всі відповідні налаштування конфіденційності, але це не вирішило проблему.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Судячи з звітів, ця проблема зачіпає годинники Apple Watch Series 3, 4 і 5, які підтримують оновлення watchOS 7. Деякі користувачі кажуть, що Apple повідомила їм, що це проблема з Додатком Strava, але інші кажуть, що кілька додатків мають однакову проблему, що лише підтверджує наявність проблеми з Apple, а не розробників додатків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.