Раніше цього року компанія Google оголосила, що зробить Google Meet, свій інструмент для відеоконференцій, безкоштовним для всіх, хто має обліковий запис Google. Найближчим часом це не зміниться, але Google Meet збирається ввести обмеження за часом для своїх безкоштовних користувачів.

Читайте Знай в Google News!

Починаючи з 30 вересня, в очікуванні будь-яких змін, Google Meet обмежить всі безкоштовні дзвінки 60 хвилинами. У цьому немає нічого дивного, оскільки це було згадано в оголошенні Google про Безкоштовні дзвінки на Meet ще в квітні. З технічної точки зору обмеження діяло весь час, але не дотримувалося.

Неясно, які обмеження будуть пов'язані з обмеженням часу в Google Meet, але, мабуть, він буде працювати так само, як Zoom. Після 60 хвилин користувачі можуть просто створити ще одну зустріч і приєднатися до неї з тими ж учасниками.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Враховуючи, що пандемія насправді не показала жодних ознак уповільнення, трохи дивно, що Google не надав продовження на необмежену довжину дзвінків. Тим не менш, оскільки Zoom дотримується свого 40-хвилинного обмеження за часом, Google Meet залишиться найкращим варіантом з цієї точки зору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.