Водій BMW X5 в Польщі врізався в скутер і намагався втекти з місця події. Невідомо, коли був знятий цей відеоролик, але його щойно опублікували на YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Незабаром після проїзду перехрестя водій BMW повертає на смугу скутера і врізається в його бік. Сила удару кидає скутера на землю, і видно, як голова мотоцикліста врізається в тротуар. На щастя, шолом врятував водія двоколісного.

Незважаючи на явне зіткнення зі скутером, водій X5 не подає ознак зупинки і продовжує рух. Відеозапис з відеореєстратора показує, як автомобіль, що їде попереду BMW, гальмує в центрі дороги, змушуючи водія X5 також натиснути на гальма. Тоді водій сріблястого Kia зупиняється біля BMW, ефективно блокуючи X5 і не дозволяючи водієві втекти.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ми сподіваємося, що місцева влада була викликана на місце події і поговорила з водієм BMW.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.