Генеральний директор SpaceX Ілон Маск в понеділок підтвердив ймовірність того, що його приватна космічна компанія, швидше за все, в найближчі роки зробить доступним свій супутниковий інтернет-сервіс Starlink.

Читайте Знай в Google News!

"Ми, ймовірно, проведемо IPO Starlink, але тільки через кілька років, коли зростання доходів буде плавним і передбачуваним", - сказав Маск у своєму твіті. "Публічний ринок не любить безладний грошовий потік, ха-ха".

Керівництво SpaceX раніше обговорювало цю ідею, і в лютому президент компанії Гвінн Шотвелл повідомила групі інвесторів, що" Starlink - це правильний вид бізнесу, який ми можемо просувати і вивести на ринок", додавши, що компанія може виділити його.

Але через місяць Маск зменшив значення цієї ідеї, заявивши, що SpaceX не була зосереджена на IPO Starlink. Замість цього Маск в той час сказав, що мета SpaceX полягала в тому, щоб Starlink "не потрапив у категорію банкрутів", відзначивши кількість компаній, які не змогли побудувати супутникові інтернет-мережі на початку 2000-х років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.