У вівторок ввечері багато служб Apple постраждали від збоїв, включаючи App Store, Apple Music, Apple TV Plus та apple Arcade, відповідно до сторінки стану системи Apple. Для більшості постраждалих служб Apple невизначено заявила ,що" постраждали деякі користувачі", хоча для AppleCare в iOS і Apple School Manager Apple заявила, що ""постраждали всі користувачі".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що близько 25 сервісів Apple працювали несправно.

Яблучна корпорація вирішила не розповідати, що стало причиною такої поломки, нехай навіть тимчасової.

Apple, Цензор
Apple, Цензор

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.