Twitter тільки що розширив функцію голосових твітів, яка дозволяє записувати уривок звуку і включати його в твіт для більшої кількості користувачів iOS. Але, що, можливо, більш важливо, Twitter тепер заявляє, що планує додати транскрипцію до голосових твітів для поліпшення доступності, що може допомогти усунути критику, викликану запуском функції 17 червня.

Читайте Знай в Google News!

Якщо ви хочете отримати уявлення про те, як працюють голосові твіти прямо зараз, просто натисніть кнопку відтворення в наведеному нижче твіті, щоб почути Голосовий уривок від мого колеги Тома Уоррена. В даний час немає можливості побачити субтитри або розшифровку того, що він говорить.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Без можливості побачити транскрипцію голосові твіти швидко розкритикували за недоступність. Потім з'ясувалося, що в Twitter не було спеціальної команди з доступності - замість цього компанія попросила співробітників добровільно проводити свій час на додаток до своєї звичайної роботи, щоб зосередитися на доступності.

2 вересня Twitter оголосив про дві нові команди, присвячені доступності: одна займається просуванням доступності продуктів Twitter, а інша-доступністю для Twitter як бізнесу. У рамках цього оголошення Twitter повідомив, що планує додати автоматичні субтитри до аудіо та відео на платформі до "початку 2021 року".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.иа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.иа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.