30 Вересня Google представила дует нових смартфонів-Pixel 4a 5g і Pixel 5g. крім того, компанія представила нову розумну колонку Nest Audio і абсолютно новий Chromecast з інтерфейсом Google TV. Тепер компанія готова представити велике оновлення для одного зі своїх найпопулярніших додатків / сервісів-Google Фото.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні Google випускає новий користувальницький інтерфейс редактора для Google Фото на Android. Новинка обіцяє спростити редагування вашого зображення. Крім нового редактора, компанія також додає нові функції пропозицій. Код програми використовує машинне навчання для створення нової функції інтелектуальних пропозицій. Якщо Ви знайомі з додатком Google Фото, то знаєте, що це одне з найцікавіших і розумних додатків від Google. Система здатна розпізнавати обличчя, місця і навіть тварин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оновлення додає нову вкладку "пропозиції" в меню Редагування фотографій. Він може автоматично вносити зміни в фотографію, яку ви дивитеся. Як уже згадувалося, користувальницький інтерфейс більш інтуїтивно зрозумілий. Це також дозволяє вносити свої власні зміни в фотографію. Якщо з будь-якої причини вас не влаштовують Налаштування машинного навчання Google, просто натисніть, щоб відредагувати зображення самостійно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.