Apple нещодавно випустила Apple Watch Series 6 і на цей раз представляє оксиметр. Оксиметр дозволяє цим розумним годинникам вимірювати рівень кисню в крові користувача. Однак ця характеристика далеко не точна, і репортер Washington Post вважає її "в основному марною". Це трохи грубо, враховуючи, що Apple повідомила користувачам, що датчик не є медичним. На думку Джеффрі Фаулера з Washington Post, оксиметр Apple Watch Series 6 не працює.

Читайте Знай в Google News!

Фаулер повідомляє, що показання носимого пристрою суперечать один одному при використанні Програми для вимірювання кисню в крові.

"Іноді нові Apple Watch Series 6 повідомляють, що мої легені і серце є уособленням здоров'я, перекачуючи кров, яка на 100 відсотків насичена киснем. В інших випадках він повідомляє, що у мене настільки низький рівень кисню в крові, що я, можливо, страждаю емфіземою. Протягом декількох днів порівняння вимірювань моїх других Apple Watch з моїм пальцевим оксиметром, схваленим FDA, показання Apple найчастіше розрізняються на два або три процентних пункти - хоча іноді вони точно збігаються, а іноді навіть на сім процентних пунктів відрізняються один від одного" - повідомив Фаулер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.