Компанія Mercedes увійшла в ринок дитячих колясок два роки тому разом з Hartan, а нещодавно розширила свій асортимент за рахунок офіційної пропозиції AMG.

Читайте Знай в Google News!

Доступна в 2020 і 2021 роках, поряд з переглянутою серією Avantgarde, дитяча коляска Mercedes-AMG має високоякісні диски, які відповідають оригінальним поперечним спицям AMG, і чохол для сидіння Microfaser dinamica чорного або графітового кольору.

Комфорт малюка підвищується за рахунок багатоступінчастої відкидної спинки, висувного капюшона з сонцезахисним козирком і зони вентиляції, що забезпечують комфорт незалежно від погоди. Сидіння оснащене системою безпеки, що замикається, яка дозволяє змінювати положення дитини. Крім того, коляска може похвалитися спеціальною підвіскою, гальмом стоянки і регульованою по висоті ручкою для штовхання.

Mercedes-AMG Baby Stroller, carscoops

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Деякі аксесуари доступні за ціною преміум-класу, в тому числі люлька з регульованою ручкою для перенесення, яка відповідає дизайну, кліматичний матрац, вентиляція в підлозі і збільшена поверхня для лежання, а також рюкзак і Bag2Go, який можна прикріпити до ручки для штовхання або носити з собою як рюкзак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.