Ілон Маск знову публічно применшує ризики Covid-19.

У широкомасштабному інтерв'ю з журналісткою Кара Свішер генеральний директор Tesla і SpaceX сказав, що не буде приймати вакцину Covid-19, коли вона стане доступною, і відмовився повідомити, чи вважає він своїм обов'язком платити співробітникам, які хочуть залишитися вдома, уникаючи зараження вірусом.

Читайте Знай в Google News!

"Я не схильний до ризику зараження Covid, як і мої діти", - сказав Маск у понеділок у випуску подкасту New York Times.

Маск давно сформував публічний образ ексцентричного підприємця, який знає краще, ніж експерти, і не боїться висловлювати суперечливі думки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

У подкасті Маск стверджував, що замість масових наказів про домосід для пом'якшення поширення коронавірусу "будь-хто, хто піддається ризику, повинен бути поміщений в карантин до тих пір, поки ураган не пройде".

Коли Свішер заявив Маску про можливість того, що люди все одно помруть в процесі, він прямо відповів: "всі вмирають".

"Питання в тому, що в підсумку служить більшому благу", - продовжив Маск, додавши, що блокування цього не зробили, а пандемія - "безвиграшна ситуація".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.