Facebook заборонить рекламу, в якій помилково стверджується перемога в президентських перегонах в США. Ця новина з'явилася через тиждень після того, як компанія оголосила, що відхилить оголошення Дональда Трампа або Джо Байдена про передчасну перемогу 3 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Політика поширюється на оголошення, в яких стверджується, що законні форми голосування, такі як голосування поштою, можуть зіпсувати результати виборів. Оновлення політики також забороняє рекламу, в якій стверджується, що нестримне шахрайство з виборцями може вплинути на результати виборів.

Вибори у США 2018
Вибори у США 2018

Це серйозна проблема для гонки 2020 року. Очікується, що через голосування поштою виборчий процес займе більше часу, ніж у минулі роки, і офіційні результати, ймовірно, не будуть оголошені 3 листопада. Експерти побоюються, що, оскільки очікується, що поштою проголосує більше демократів, ніж республіканців, Трамп може оголосити про дострокову перемогу, а потім посіяти сумніви в результатах, оскільки набирає більше голосів Байдена.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.