Якщо ви не належите до поштової скриньки нульового типу - А я точно не є - ви можете іноді покладатися на параметр Gmail "вибрати всі ланцюжки, відповідні цьому пошуковому запиту", щоб читати, архівувати або видаляти сотні або тисячі повідомлень одночасно.

Читайте Знай в Google News!

За винятком того, що ми більше не можемо цього робити, як і деякі розлючені користувачі Gmail, яких ми помітили. Опція зникла без сліду. Повідомляється, Google випадково видалив його, стверджує компанія The Verge.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

При пошуку замість цієї опції ми бачимо панель навігації з декількома кнопками швидкого доступу, наприклад:

На щастя, Google повідомляє The Verge, що повернеться "якомога швидше". Звичайно, подібне буває вкрай рідко, але для такого величезного сервісу, яким користуються мільйони користувачі кожен день це непробачно. До того ж, функцією явно користується величезна кількість людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.