1 жовтня Microsoft представила новий Surface Laptop Go, покликаний стати більш доступною альтернативою преміальним пристроям компанії. Це одне з найдешевших пристроїв Surface - Всього 549 доларів. У лінійці Microsoft він поступається тільки Surface Go 2 за 399 доларів і явно призначений для потенційних покупців Chromebook. Але, як і Surface Go 2, новий Surface Laptop Go поступається деяким характеристикам, щоб отримати нижчу ціну.

Читайте Знай в Google News!

Surface Laptop Go, як випливає з назви, в основному той же Surface, що ви бачили раніше, але менше і легше. Microsoft використовує менший 12,4-дюймовий дисплей, ніж 13,5-дюймовий дисплей Surface Laptop 3, але він також працює з роздільною здатністю всього 1536 x 1024. Це все ще більше, ніж стандартна роздільна здатність 720p HD завдяки співвідношенню сторін 3: 2, але навіть Surface Go 2 вдалося досягти роздільної здатності 1920 x 1280 на меншому 10,5-дюймовому дисплеї.

Цей менший розмір робить Surface Laptop Go найлегшим з коли - небудь існуючих ноутбуків Surface-всього 5 кг.це легше, ніж MacBook Air від Apple, а також багато ноутбуків Chromebook або Windows в цій ціновій категорії. Microsoft як і раніше включає повнорозмірну клавіатуру з ходом 1,3 мм і великий трекпад Windows Precision.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Surface Laptop Go буде доступний для попереднього замовлення сьогодні за ціною від 549 доларів, а поставки почнуться 13 жовтня. Споживачам будуть доступні три моделі:

  • Intel Core i5, 4 ГБ оперативної пам'яті, 64 ГБ пам'яті eMMC: 549,99 доларів

  • Intel Core i5, 8 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ SSD-накопичувача: 699,99 доларів США.

  • Intel Core i5, 8 ГБ ОЗУ, 256 ГБ SSD-накопичувача: 899,99 доларів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.