Walmart Canada оголосила, що потроїть кількість замовлених вантажівок Tesla Semi.

В рамках інвестицій Walmart Canada в розмірі 3,5 мільярда доларів в наступні п'ять років для розвитку свого бізнесу компанія підтвердила, що зарезервує в цілому 130 Tesla Semis. Walmart ставить перед собою глобальну мету по досягненню нульових викидів до 2040 року, і використання електричних вантажівок допоможе їй досягти цієї мети.

Читайте Знай в Google News!

"Триразове резервування вантажівок Tesla Semi-це частина наших постійних зусиль по впровадженню інновацій в бізнес і наданню пріоритетного значення стійкості",-сказав старший віце-президент з логістики і ланцюжку поставок Walmart Canada Джон Бейлісс. "Переобладнавши 20% нашого автопарку на електромобілі до кінця 2022 року і перейшовши на альтернативні джерела енергії для всього парку транспортних засобів до 2028 року, ми ставимо безпеку, інновації та стійкість на чільне місце в нашій логістичній мережі".

Tesla Semi
Tesla Semi

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Tesla вперше представила Semi в листопаді 2017 року з наміром почати поставки клієнтам в 2019 році. З тих пір ця дата була перенесена на 2021 рік, і розумно припустити, що вантажівка отримала деякі поліпшення за останні три роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.