Два члени консольної хакерської і піратської організації, відомої як Team Xecuter, були заарештовані і звинувачені в шахрайстві, одного з яких звуть Гері Баузер. Громадянин Франції Макс Луарн і Баузер, родом з Канади, але заарештований в Домініканській Республіці, нібито очолювали групу, яка виробляє лінійку інструментів для злому заблокованого ігрового обладнання.

Читайте Знай в Google News!

Team Xecuter - це команда хакерів, відома насамперед своїми зломами Nintendo, включаючи USB-пристрій під назвою SX Pro, який дозволяє Nintendo Switch запускати піратські ігри.

Nintendo добре обізнана з групою, оскільки ще в травні вона подала проти неї два судові позови з основним наміром закрити сторонніх роздрібних продавців, які перепродують продукти Team Xecuter через мережу. Nintendo також має свою суперечливу історію, що включає агресивні судові розгляди щодо несанкціонованого використання її інтелектуальної власності. В останні роки Nintendo пішла на пошуки так званих ROM-сайтів, на яких розміщені скопійовані файли ігор, а також інших сайтів та інтернет-магазинів, які використовують піратський контент і пов'язані з ним апаратні інструменти.

Nintendo Switch
Nintendo Switch

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Міністерство юстиції пішло ще далі. "Ці обвинувачені нібито були лідерами сумнозвісного міжнародного злочинного угруповання, яке протягом багатьох років отримувало незаконний прибуток за рахунок крадіжки технологій відеоігор американських компаній", - йдеться в заяві Брайана К.Реббітта, виконуючого обов'язки помічника генерального прокурора Кримінального управління Міністерства юстиції. "Ці арешти показують, що департамент буде притягувати до відповідальності хакерів, які прагнуть привласнити і використовувати інтелектуальну власність американських компаній для отримання фінансової вигоди, незалежно від того, де вони можуть перебувати".

Обом чоловікам загрожує суворе тюремне ув'язнення, якщо вони будуть засуджені, включаючи 20 років за кожне звинувачення в змові з метою здійснення шахрайства з використанням електронних засобів, шахрайства з використанням електронних засобів і змови з метою відмивання грошей, С до п'яти років за деякі з менш значних звинувачень. Дата судового розгляду не встановлена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.