Нашийник для кішок в стилі Хеллоуїна отримав помітні захоплені відгуки на Amazon.

Огляд, як і багато інших на платформі електронної комерції, фальшивий. Його написав Джейсон Вавернія, фахівець з пошукової оптимізації з Мічигану. Після того, як він залишив свою захоплену оцінку продукту, Вавернія отримав грошову винагороду через PayPal, що є прямим порушенням політики Amazon, що регулює рейтинги та огляди.

Читайте Знай в Google News!

Amazon заборонив стимулюючі відгуки в 2016 році, але це все ще серйозна проблема на платформі. 4 вересня розслідування Financial Times показало, що дев'ять з 10 провідних оглядачів у Великобританії займалися підозрілою діяльністю, в результаті чого невідомі китайські бренди отримали п'ятизіркові відгуки. "Багато тих самих товарів були помічені FT у групах та форумах, які пропонують безкоштовні продукти або гроші в обмін на огляди", - йдеться в статті.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Для сторонніх продавців хороші рейтинги мають вирішальне значення для успіху на платформі, тому не дивно, що деякі компанії їх купують. Сьогодні Amazon контролює від 38 до 42 відсотків ринку електронної комерції, і більше половини продуктів, що продаються на платформі, надходить від сторонніх продавців. Заохочувальні відгуки не завжди є ознакою того, що компанія продає хороші товари. Але вони вказують на те, що продавці готові піти, щоб виділитися на платформі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.