Ілон Маск-безумовний дар людству. Це пов'язано не тільки з його великим баченням і підприємницьким чуттям, але і з його Twitter-аккаунтом. Так, ви правильно прочитали. Твіттер Ілона Маска-хороше джерело розваги, і на цей раз він розповів про щось, що пов'язано зі світом ігор. Підказка: це якось пов'язано з Call of Duty.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно він продемонстрував світові свою дотепну гру слів, коли твітував "Call of Booty" замість Call of Duty. Погляньте на твіт нижче. У перекладі через одного слова змінився сенс назви. Booty в перекладі означає"Дупа". Іншими словами, Маск змінив фразу Call of Duty (поклик боргу) на Call of Booty (Поклик дупи).

Популярні новини зараз
Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Звичайно, інтернет розвеселився, і пішов потік мемів і веселих відповідей на настільки ж кумедний твіт Ілона. Багато людей з ігрової індустрії також кинулися розповідати Ілону, що вони думають про це.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.