Коли Apple випустила Apple Watch, промисловість була не дуже оптимістичною щодо розумних продуктів, створених Apple, порівняно з вже добре продаваними лінійками продуктів, такими як iPhone та iPad на той час. Але тепер продукти, такі як Розумні годинники та навушники TWS, роблять Apple ще більш популярною, ніж це було з iPhone та iPad.

Читайте Знай в Google News!

Після декількох років стрімкого зростання поточні глобальні поставки Apple Watch досягли майже 100 мільйонів одиниць. Згідно зі статистикою Cybert, на ринку США близько 35% користувачів iPhone мають Apple Watch, і це число продовжує зростати.

На онлайн-конференції Apple щодо запуску нового продукту, що відбулася у вересні цього року, Apple не тільки представила нові Apple Watch як перший новий продукт, але також запустила нову послугу віртуального тренера Fitness +. Завдяки цій послузі користувачі зможуть приєднатися до віртуальних занять і тренувань. Покупці Apple Watch se отримають три місяці безкоштовного обслуговування за ціною 9,99 доларів на місяць. Це ясно показує, що Apple приділяє все більше уваги даній лінійці продуктів.

Apple Watch SE, gichina

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Поточна ринкова частка Apple Watch в світі носяться пристроїв досягла 55%. Але висока ціна як і раніше залишається головною перешкодою для розширення продукту. Цього року Apple випустила дешевшу модель Apple Watch SE, яка дозволить більшій кількості людей обзавестися девайсом від Apple.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.