Mercedes-Benz C230 був знищений пожежею після аварії на автостраді SB I-25 в Сан-Бернардіно, Каліфорнія, і весь інцидент був відображений на відеореєстратор.

Кадри, опубліковані в мережі, показують, як червоний Mercedes агресивно згортає перед автомобілем з відеореєстратором. Судячи з усього, водій втратив контроль над авто і врізався в бетонний відбійник на шосе.

Читайте Знай в Google News!

Сила удару змусила C230 "пролетіти" над шосе, перш ніж він врізався в інший бетонний відбійник, на цей раз на правій стороні дороги. Цей другий удар був навіть сильнішим, ніж перший, і викликав якийсь витік, через який Mercedes негайно загорівся. Потім він поступово зупинився на узбіччі дороги, і відео закінчується, коли камера зупиняється, щоб оцінити сцену.

My cousin caught this on his dashcam in San Bernardino, California from IdiotsInCars

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Людина, яка розмістила цей запис на Reddit, каже, що його двоюрідний брат був свідком і після аварії розмовляв з чотирма 20-річними хлопцями, які перебували в C230. Redditor стверджує, що від людей "пахло алкоголем і травичкою", і вони швидко зникли з місця події.

Незважаючи на те, що пожежа може з'явитися на відео лише коротко, зображення, опубліковані на сторінці 935 професійних пожежників округу Сан-Бернардіно в мережі Facebook, показують, що C230 знову загорівся, а місцеві пожежні команди прийшли на місце події та облили його водою. У той час як знаходилися всередині, очевидно, уникли серійних травм, автомобіль був знищений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.