Facebook видалив пост, в якому президент Дональд Трамп помилково стверджував, що новий коронавірус менш небезпечний, ніж звичайний грип. Раніше сьогодні Трамп написав у Facebook і Twitter, що Америка "навчилася жити з" майбутнім сезоном грипу, "точно так само, як ми вчимося жити з" COVID-19, який, як помилково стверджував Трамп, " у більшості груп населення менш смертельний !!!"Facebook підтвердив CNN, що пост був видалений за порушення правил боротьби з дезінформацією про COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Твіттер не видалив твіт з тим же повідомленням, але додав попереджувальну мітку і обмежив взаємодію з публікацією.

Як твітував репортер CNN Доні О'салліван, Facebook пообіцяв видалити дезінформацію про COVID-19, яка може "сприяти неминучій фізичній шкоді". Це включає помилкові твердження про" місцезнаходження та серйозність " спалахів COVID-19.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.