Компанія Razer, що виробляє периферійні ігрові пристрої, відома тим, що виробляє безліч цікавих продуктів, які виходять далеко за рамки основного ринку комп'ютерного обладнання. Але ніщо не підготувало мене до сьогоднішніх новин про останнє підприємство Razer: кредитну картку з підсвічуванням.

Читайте Знай в Google News!

Отак. Razer створив власну карту, яка підсвічується, і я більше здивований тим, що вона не має підсвічування RGB, ніж вона взагалі існує. Тим не менш, логотип Razer на лицьовій стороні картки світиться фірмовим зеленим кольором кожен раз, коли ви використовуєте її для безконтактних платежів, що приємно. Є два інших способи отримати карту: віртуальна версія для додатка цифрового гаманця або стандартна Чорна карта, яка не світиться.

На жаль, бета-версія світиться карти Razer доступна тільки в Сінгапурі для перших 1337 осіб, які на неї підписалися. Razer не коментує, як довго буде працювати бета-версія або в яких ще країнах може з'явитися карта Razer Card. Але будемо сподіватися, що карта буде запущена в повному обсязі, а Razer продовжить роботу і представить версію з RGB-підсвічуванням.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.