Останні медіа-враження від Xbox Series X висловлюють здивування з приводу кількості тепла, що випромінюється консоллю: один журналіст навіть, схоже, обпік руку про розширення сховища під час прямої трансляції.

Читайте Знай в Google News!

Немає нічого незвичайного в тому, що високопродуктивна консоль або апаратне забезпечення ПК виділяють значну кількість тепла, особливо добре охолоджувані пристрої, такі як нові консолі Microsoft і Sony.

Xbox Series X, зокрема, був розроблений для створення сильного повітряного потоку через верхні і задні вентиляційні отвори за допомогою великого 130-мм вентилятора, який журналісти і творці контенту похвалили минулого тижня за його тиху роботу.

Xbox Series X, gizchina

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У новому відео, в якому обговорюється його досвід роботи з Series X, Кен Богард з Jeux Video повторив похвалу інших за безшумність Системи охолодження консолі, але висловив здивування з приводу того, скільки тепла в результаті виділяє консоль.

Він сказав (У перекладі VGC): "серія X гаряча! Не шумить, але чертовски гаряча! Консоль як божевільна випромінює тепло. Це майже як Камінна шахта. З його допомогою можна обігріти свою квартиру".

Богард далі зазначив, що тепло, яке випромінювала його попередня версія консолі, було викликано виключно грою в назад сумісні ігри і навігацією по меню, оскільки в даний час у нього немає доступу до будь-яких ігор Xbox Series X.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.