Кілька днів тому користувач Weibo розкрив процес адаптації Harmony OS на смартфонах. Згідно з джерелом, це почнеться з телефонів з Kirin 9000 і закінчиться телефонами з Kirin 710.

Крім Harmony OS, світ також з нетерпінням чекає майбутнього Huawei Mate 40. Деякі люди навіть вважають, що цей смартфон може поставлятися з Harmony OS 2.0 з коробки.

Читайте Знай в Google News!

Що ж, не секрет, що весь світ чекає нову операційну систему від Huawei. Ми не говоримо, що весь світ перейде на це, принаймні, не зараз. Але ми говоримо, що з'явиться нова потужна система, яка встоїть перед iOS і Android.

3 жовтня блогер Weibo продемонстрував процес адаптації Harmony OS, який в основному відноситься до адаптації смартфонів. Блогер давно стежить за Huawei і Honor, і у нього є внутрішні зв'язки між Huawei. Таким чином, це цілком достовірна новина.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

ОС Harmony вперше з'явилася на конференції розробників Huawei (HDC) в 2019 році. У 2020 році вийшла Harmony OS 2.0 другого покоління.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Фактично, Harmony OS значно просунулася з версії 1.0 до 2.0.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.