McLaren 720S і Ferrari F8 Tributo надзвичайно вражають і обіцяють дуже схожий рівень продуктивності. Однак який з них найшвидший? Давай з'ясуємо.

Читайте Знай в Google News!

І McLaren, і Ferrari оснащені двигунами V8 з подвійним турбонаддувом, але в той час як об'єм двигуна британського суперкара становить 4,0 літра, у Ferrari він трохи менше - 3,9 літра. Незважаючи на це, 720s і F8 Tributo виробляють однакові 710 К.С. і 568 фунт-футів (770 Нм) крутного моменту, що робить їх найближчими конкурентами. Більш того, у них обох семиступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням і задній привід.

Гонки проводилися на порожньому аеродромі, а не на підготовленій аеродромній смузі, тому час розгону і час проходження чверті милі обох машин були нижче того, на що вони здатні.

У першій гонці Ferrari отримує трохи кращий старт, але в міру того, як швидкість починає зростати, McLaren виривається вперед і в кінцевому підсумку виграє. Друга гонка-схожа історія. На цей раз F8 Tributo стартує краще, ніж McLaren, і все ж саме 720S швидко обганяє його перед фінішем.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як проходила гонка - ви можете подивитися на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.ua, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.