Раніше в цьому місяці кмітливий (і, ймовірно, надзвичайно щасливий) мотоцикліст у Філадельфії був врятований від удару з Chevrolet Silverado Regular Cab.

Читайте Знай в Google News!

Драматичні кадри з відеореєстратора показують білого Сільверадо, що стоїть на перехресті на околиці міста. У власника відеореєстратор, а також у зустрічного мотоцикліста і Toyota RAV4 "загорілися зелені вогні" світлофора, але з якоїсь причини водій Silverado зліва починає прискорюватися на червоне світло.

Коли Chevrolet проїжджає перехрестя, він потрапляє прямо на шлях RAV4 і мотоцикліста. У той час як водій Toyota може загальмувати, щоб уникнути ДТП, водій мотоцикла був змушений швидко протидіяти повороту вліво. В кінцевому підсумку байкеру вдалося ухилитися від Сільверадо на кілька дюймів.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Якби байкер вирішив загальмувати замість того, щоб протидіяти, він, ймовірно, врізався б у вантажівку і отримав би серйозні травми - або того гірше, оскільки на ньому не було шолома.

Каммер поділився цим записом з Reddit і каже, що відразу ж після аварії мотоцикліст швидко розвернувся і погнався за вантажівкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.