Днями Apple офіційно оголосила, що 13 жовтня в штаб-квартирі Apple Park проведе другу осінню конференцію по запуску нових продуктів. Ніхто не сумнівається, що на заході будуть представлені смартфони лінійки iPhone 12, а також інші апаратні новинки.

Читайте Знай в Google News!

Різні джерела опублікували зображення смартфона iPhone 12; що говорить про те, що всі модулі нової лінійки можуть отримати сканер відбитків пальців Touch ID. Однак якщо раніше, до випуску iPhone X, він розташовувався на передній панелі під екраном, то тепер датчик відбитків пальців буде розташовуватися на бічній панелі під кнопкою включення смартфона.

Кнопка включення з вбудованим сканером відбитків пальців Touch ID розташована на правій стороні смартфона. Таке розташування давно використовується багатьма виробниками смартфонів. Наскільки він зручний або незручний в порівнянні з субекранним сканером або датчиком відбитків пальців на задній панелі - справа особистих переваг.

Варто відзначити, що інтернет-магазин SellCell нещодавно провів опитування 2000 американських користувачів Android-смартфонів, результати якого показали, що кожен третій з них планує купити iPhone 12.

Джерела також стверджують, що можливості найменшого нового iPhone 12 будуть дуже слабкими в порівнянні з більшими моделями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.