Минулої ночі Steam коротко "зламався", коли Baldur's Gate 3 вийшов на ранній доступ. Гравці вирушили на Reddit і Twitter, щоб повідомити, що не можуть придбати нову гру для ПК. Деяких зустрічали повідомленнями про те, що вони "намагалися зробити багато покупок за останні кілька годин". Деякі люди просто зайшли в GOG, щоб отримати гру, в той час як інші чекали виходу гри в Steam.

Читайте Знай в Google News!

Якщо ви зайдете на Steamstat.us, Неофіційний сайт статусу вітрини Valve, то помітите, що диспетчери з'єднань відзначають спад в двох точках за останні 24 години - один, коли вийшла гра, і інший, кілька годин по тому.

Тим не менш, незважаючи на незначне коливання, Baldur's Gate 3 прекрасно починає життя в ранньому доступі в Steam. Бос Larian Свен Вінке написав у Twitter, що " продажі божевільні - це всього лише ранній доступ для всіх. Ми просто хотіли створити приємну маленьку спільноту, з якою можна було б працювати. Що тепер будемо робити?”

Хоча офіційних цифр поки немає, SteamDB показує, що трохи менше 74 тисяч гравців грали в RPG на піку популярності тільки в Steam - не так вже й погано.

Відзначимо, що незважаючи на кількість багів, гра отримала близько 85 балів в Steam від гравців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.