Microsoft працює над "прямим рішенням на основі браузера", щоб на початку наступного року перенести xCloud на iOS. Джерела, знайомі з планами Microsoft, повідомили The Verge, що компанія розробляє веб-версію xCloud для роботи на пристроях iOS і iPadOS, а також продовжує роботу над додатком, яке, як вона сподівається, в кінцевому підсумку також буде працювати на платформі Apple.

Читайте Знай в Google News!

Директор Microsoft з ігрової індустрії Філ Спенсер розповів про роботу компанії на базі браузера xCloud під час недавнього внутрішнього загальних зборів. "Ми абсолютно точно перейдемо до iOS", - сказав Спенсер під час зустрічі, зазначивши, що він" задоволений " прогресом компанії в області iOS. "В кінцевому підсумку ми перейдемо на iPhone і iPad з Game Pass". Business Insider першим повідомив новини про веб-версії для iOS.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Apple блокує роботу таких сервісів, як xCloud і Stadia, на пристроях iOS через свій App Store. Apple наполягає на тому, що розробники повинні окремо представляти свої ігри як окремі додатки, використовуючи свої технології потокової передачі. Microsoft і Google можуть створювати додатки в стилі "каталог", які збирають всі ці окремі програми і зв'язуються з ними.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Microsoft не була вражена підходом Apple, і в результаті потенційний запуск xCloud на iPhone і iPad опинився в підвішеному стані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.